ACB

Es trenca la bona ratxa

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa perd a la pista de l’UCAM Múrcia, un rival directe, després de tres victòries consecutives en la lliga

UCAM Múrcia 71 Baxi Manresa 67

UCAM MÚRCIA:Davis (7), Webb (8), Lima (6), Taylor (8) i Rojas (3) –cinc inicial–; Bellas (2), Malmanis, Radovic (17), McFadden (6), Cate (9) i Czarapowicz (5). 23/45 de 2 punts. 4/21 triples (2 Wenn i 1 Rojas i Radovic). 13/19 tirs lliures. 38 rebots (7 Cate i Rojas). 16 assistències (3 Taylor i Lima). 77 valoració (22 Radovic).BAXI MANRESA:Francisco, Bako (18), Moneke (17), Valtonen (3) i Thomasson (14) –cinc inicial–; Garcia (4), Sima (6), Jou (2), Martínez, Maye i Pérez (3). 20/47 de 2 punts. 4/20 triples (1 Garcia, Valtonen, Thomasson i Pérez). 15/22 tirs lliures. 49 rebots (16 Moneke). 16 assistències (3 Garcia, Moneke i Francisco). 69 de valoració (34 Moneke).PARCIALS:14-8, 18-18 (32-26), 23-24 (55-50) i 16-17 (71-67).

La bona ratxa de resultats del Baxi Manresa en la lliga ACB es va trencar a la pista de l’UCAM Múrcia, on va perdre per 71-67. Els murcians són un rival directe amb què els manresans estaven empatats en victòries i derrotes (6-4). El conjunt del Bages havia guanyat els tres darrers partits de lliga, però no va poder superar un conjunt murcià que està molt fort a casa, on ha guanyat cinc dels sis partits que hi ha jugat. Bako, amb 18 punts, i Moneke, amb 17 punts i 16 rebots, van ser els jugadors més destacats dels manresans.

El Baxi Manresa va arribar a perdre de 16 punts en el segon quart (32-16), però es va saber refer i en el tercer període es va tornar a avançar després de molts minuts (39-40). Els locals es van avançar i, malgrat que el Manresa va lluitar fins als darrers minuts, va ser derrotat.