ACB

Sanli respon a la confiança de Saras a Burgos (69-83)

El pivot turc (19 punts i 11 rebots), Jokubaitis (18) i Laprovittola (10 punts i 8 assistències), les claus

El Barça, sense Calathes, ni Higgins ni Abrines, ha agreujat una mica més la crisi del Burgos (69-83) que ha encadenat la sisena derrota seguida en el debut de Fèlix Alonso a la banqueta després de l’adeu de Zan Tabak.

El primer temps ha estat marcat per l’efectivitat en la direcció de Jokubaitis (10 punts) i el moment dolç que viu Laprovittola amb 7 punts. En el joc interior Jasikevicius ha tornat a donar un vot de confiança a Sanli que en 11 minuts ha fregat les dobles figures (7 punts i 7 rebots). Després d’uns primers instants d’igualtat un tir lliure de Jokubaitis a mitjans del segon període ha donat la màxima renda als blaugrana (24-31). Tot i així al descans el partit estava obert (33-39).

Al tercer quart el Barça ha augmentat encara més la intensitat defensiva i ha començat a recuperar pilotes. Kuric, amb cinc punts, i un triple de Laprovittola, han donat la màxima del matx (33-47). Una tècnica a Jasikevicius per protestar una clara falta sobre Hayes, ha tornat a donar vida al Burgos. Després del 37-49, un triple de Benite ha liderat un 9-2 i el temps mort de Saras (46-51). El Barça però ha fet una nova estirada per entrar en els últims tres minuts amb un coixí de 9 punts (62-71) que han permès donar minuts als joves Caicedo i Ubal, qui han tancat el partit amb dos grans cistelles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)