NBA

Els Cavaliers de Rubio no fallen contra els Magic (105-92)

Amb el retorn de Mobley el base català ha jugat menys minuts però ha col·laborat amb 5 punts i 8 assistències

Els Cavaliers de Ricky Rubio han trencat una mala ratxa amb una clara victòria contra el cuer de la conferència Est, els Magic (105-92), que fins ara només ha guanyat 4 partits. Amb el triomf els de Cleveland igualen el seu balanç (10-10) després d’un partit amb una participació modesta en atac del català: 5 punts, 4 rebots, 8 assistències i 1 recuperació. El seu company en la posició exterior Darius Garland, en canvi, s’ha trobat molt còmode: 26 punts, 11 assistències, 4 recuperacions, 3 assistències i 2 taps.

El retorn de Mobley ha limitat la presència en minuts del base català a la pista. En els darrers partits Rubio havia jugat entre 33 i 37 minuts i en el partit d’aquesta matinada ho ha fet 26:47.

Dels altres partits destaca la victòria dels Suns, en plena forma, contra els Nets de Durant i Harden (107-113), líders de la conferència Est. Els 39 punts de Durant i el triple doble de Harden (12 punts, 14 assistències i 13 rebots) no han estat suficients davant l’encert en el tir i la direcció de Chris Paul (22 punts i 8 assistències) i Devin Booker (30 punts, 4 assistències i 4 de 6 triples).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)