Eurolliga

Reisingerová està bé i podrà jugar demà

Bàsquet. La txeca es va torçar el turmell a Salamanca i va acabar el partit adolorida

L’Spar Girona ha confirmat que la txeca Julia Reisingerová podrà jugar el partit de l’Eurolliga de demà a Fontajau contra l’Arka Gdynia polonès (a les 19.15 h) tot i que va acabar el partit contra el Perfumerías Avenida amb molèsties després de torçar-se el turmell. Les proves que se li han fet han confirmat que la pivot no té res greu i que probablement la zona adolorida és deguda a una petita sobrecàrrega.

Alfred Julbe podrà disposar, doncs, d’una de les seves jugadores més en forma aquestes últimes jornades (15 punts i 10 rebots a la pista del Landes) per rebre el cuer del grup B, un equip que té com a referent interior la nord-americana Megan Gustafson (16 punts i 8,2 rebots per partit). El partit podria situar les gironines amb un balanç favorable a Europa en una competició molt igualada. Reisingerová també va demostrar a Salamanca que continua sent decisiva en els partits grans (15 punts i 6 rebots) i amb l’arribada de Burke té menys desgast i comet menys faltes.

El club espera que Michaela Onyenwere arribi aquesta setmana a Girona i s’incorpori als entrenaments d’Alfred Julbe, tot i que encara no podrà debutar dimecres. Faltarà veure, a més, el seu estat físic després de la lesió que l’ha mantinguda apartada de les pistes des que va acabar la WNBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)