NBA

Curry no pot evitar que els Jazz igualin el seu rècord de 17 triomfs seguits

Suns i Warriors lideren l’Oest (18-3) i els Nets l’Est (15-6)

Els Phoenix Suns han guanyat els Golden State Warriors (104-96) en el partit que enfrontava els dos millors equips de la NBA, una victòria que suposa la dissetena seguida de la franquícia d’Arizona, que iguala el seu rècord històric. 12 punts (2/14 triples) d’Stephen Curry expliquen el desenllaç del duel, en què Deandre Ayton (24 punts i 11 rebots i Chris Paul (15 i 6, amb 11 assistències) no fallaven. Els Suns, que no han perdut en tot el novembre (els Kings el 27 d’octubre són els últims en guanyar-los) i els Warriors acrediten ara 18-3.

Els millors a l’Est són els Nets, amb 15-6 i després del 112-110 sobre els Knicks. Evan Fournier ha fallat el triple del triomf en un derbi en què han brillat James Harden (34 punts, 10 rebots i 8 assistències) i Kevin Durant (27, 5 i 9).

James no juga

Els Lakers s’han endut el triomf de la pista dels Sacramento Kings (92-117), sense LeBron James, que es pot perdre un grapat de partits perquè ha estat inclòs en el protocol del coronavirus. Anthony Davis (25 punts i 7 rebots), Russell Westbrook (23, 5 i 6 assistències) i Malik Monk (22) han evitat que es trobés a faltar la baixa del referent de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)