Més bàsquet

Ajornat per la pandèmia el 43è Torneig Internacional júnior de l’Hospitalet

La 43a edició del Torneig Internacional Júnior Ciutat de l’Hospitalet, que havia de disputar-se del 7 al 9 de gener de 2022, ha estat ajornat pel fort increment de la incidència de la pandèmia de la covid-19. Així ho ha confirmat el Club Bàsquet L’Hospitalet, organitzador d’un dels esdeveniments de referència de bàsquet formatiu a Espanya, que confia celebrar la present edició en algun moment de l’any, preferiblement entre els mesos de març i maig de 2022, sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

En aquesta edició estava confirmada la presència del FC Barcelona, la selecció júnior de Gran Bretanya, el Casademont Zaragoza, el CB L’Hospitalet, el Joventut de Badalona, el Coosur Betis, la Fundació 5 11 Baskonia i el Movistar Estudiantes. És la segona vegada en tota la seva història que el torneig s’ajorna. La 42a edició ja va ser posposada, també per la pandèmia, de la seva data habitual i es va celebrar el 12 i 13 juny del present any amb només quatre equips: FC Barcelona, Joventut de Badalona, Casademont Saragossa i CB l’Hospitalet, que va acabar amb victòria dels blaugrana sobre els verd-i-negres (74-66).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)