NBA

Lesió de Ricky Rubio al mateix genoll que el 2012

Ricky Rubio ha deixat la pista dels Pelicans amb l’ajuda d’Isaac Okoro i Kevin Love, després d’una relliscada quan faltaven 2:20 per acabar el duel dels Cavaliers contra l’equip de Nova Orleans que acabaria amb triomf local (108-104) quan els visitants havien tingut 23 punts d’avantatge.

El base, que duia 27 punts, 13 rebots –iguala el seu rècord a la NBA–, 9 assistències, 2 recuperacions i 2 taps, de seguida va fer evident que la lesió era greu quan fregava el triple doble. El març del 2012 Rubio es va fracturar el lligament encreuat anterior i el lateral extern d’aquest mateix genoll, l’esquerre.

Nit de rècords

Stephen Curry és el primer jugador de la NBA que encistella 3.000 triples i LeBron James ha superat els 36.000 punts. El primer ho feia en la derrota dels Warriors contra els Nuggets (86-89 amb 22 punts i 18 rebots de Nikola Jokic) i, el segon, en la victòria dels Lakers contra els Rockets 123-132.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)