ACB

L’aler Janis Berzins i el Baxi Manresa acorden rescindir el contracte

El Baxi Manresa ha comunicat aquest matí que l’aler letó Janis Berzins ha deixat de ser component de l’equip després que les dues parts hagin rescindit el contracte a petició del propi jugador. Berzins no havia disputat ni un sol minut en els últims tres partits i tampoc havia estat convocat pel tècnic Pedro Martínez.

El jugador letó, de 28 anys, va arribar l’estiu a la capital bagenca provinent de l’Stelmet Zielona Gora de Polònia. Havia signat per un any amb un segon d’opcional, però no ha arribat a complir el contracte per la manca de minuts. Berzins ha disputat un total de 8 partits amb el Baxi Manresa amb una mitjana de 3,5 punts, 1,3 rebots i 2,9 de valoració en 11 minuts de joc. L’aler arribava a Manresa amb el cartell de jugador experimentat a Europa i amb el rol, a priori, de titular, però les lesions i la costosa adaptació han propiciat la sortida de l’equip. A més, els últims moviments del Baxi Manresa, amb la tornada de Juampi Vaulet i la incorporació de l’escorta Txemi Urtasun en els entrenaments, ja deixaven entreveure la possibilitat de la seva marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)