Lliga femenina

El Cadí la Seu surt victoriós del combat físic amb el Baxi Ferrol (60-54)

Un parcial de 8-0 en el tram final ha acabat decantant el duel a favor de l’equip local, que ja suma deu victòries a la lliga

El Cadí la Seu s’ha retrobat amb la victòria, la desena de la lliga, en un partit molt físic i igualat contra el Baxi Ferrol (60-54). L’encert de l’equip local en el tram final (9-12, 20-14, 11-14 i 20-14) ha acabat decantant el duel al seu favor, tot i el pèssim percentatge en els tirs lliures, inferior al 50%, amb una sèrie de 8 de 19. Les màximes anotadores del Cadí han estat Etxarri (13), Pivec (12) i Raventós (11), mentre que en el Baxi ha destacat Koenen, amb 17 punts, 8 rebots i 20 de valoració. Bernat Canut ha tingut la baixa d’última hora de Klaudia Lukacovicova, camí d’Eslovàquia per motius familiars.

Tot i els 4 punts inicials de les locals, el conjunt gallec ha marcat el ritme en el primer quart a partir d’una gran intensitat defensiva que ha ofuscat l’atac de les alturgellenques (9-12). El domini visitant s’ha allargat en els primers minuts dels segon quart (9-16). Però el Cadí la Seu també ha fet un pas endavant en defensa i amb les cistelles de Raventós i Etxarri ha anat entrant en joc i ha començat el camí de la remuntada. Un parell de triples, de la mateixa Raventós i de Pivec, i la lluita en el joc interior de Brotons i Strautmane ha permès que les de Bernat Canut capgiressin el resultat i arribessin al descans amb un mínim avantatge (29-26).

Després de la represa, el Cadí ha ampliat la renda fins als 8 punts (34-26), però el Baxi Ferrol ha reaccionat a còpia de triples i ha segellat el tercer quart amb màxima igualtat, amb empat a 40. Després d’un intercanvi de cops, un parcial de 8-0 amb accions de Pujol, Pivec, Etxarri i Brotons (53-47) han suposat l’impuls definitiu per a les locals quan només restaven 2:23 per al final. El Cadí ha sabut gestionar la renda fins al final i cantar l’esperada desena victòria.