Eurolliga

L’Spar Girona, sense arguments en la segona meitat (66-71)

Tercera derrota seguida de l’Spar Girona en l’Eurolliga, a Fontajau amb 3.600 persones que han vist com l’equip es quedava sense forces ni arguments després del descans (40-27).Laura Antoja ha dirigit l’equip, per l’absència d’Alfred Julbe degut al brot que ha afectat la plantilla gironina i que marcava el rendiment de Palau i Reisingerová -les dues darreres jugadores en donar positiu, que començarien des de la banqueta.

Vasily Karasev demanava temps mort a 6:39 per acabar el primer quart (11-4) després del cinquè punt seguit de Drammeh, que agafava el relleu de Burke, autora dels sis primers de l’Uni. Les dues havien anotat de 6,75. Howard, autora dels 4 punts visitants (2/7 tirs de camp) marxava a 4:30 amb 15-4, moment en què Fontajau rebia Araújo amb tots els honors. La gallega enfilava la màxima (17-4) i a 1:05 les rotacions laduien a la pintura (havia començat d’alera) per acabar clavant el triple que tancava el primer quart (21-9). Burke a pilota recuperada feia el 29-14 a 7 minuts per la mitja part amb l’Uni perdonant de tir lliure (6/11) i Gardner ja carregada amb tres faltes -23-14 Prince amb addicional per segon cop (18-9 abans.Reisingerová a passada de Palau a 3:35 forçava el segon temps mort visitant (33-21). Palau a un minut per la mitja part feia el seu cinquè punt seguit (40-27) que suposava la màxima groga.

Burke a 4:57 per acabar el tercer quart feia la primera cistella gironina, per empatar a 43 i després que Howard donés el primer avantatge al Kursk (40-41) completant un 0-14 de parcial. Reisingerová tornava a posar l’Uni per davant (45-44) però Howard era imparable (45-47 2+1) i Lisec enfilava la màxima blava (45-49). Tot i Reisingerová (52-51), el triple visitant al final del tercer quart tornava a deixar les grogues per sota (52-54)

Gardner ha marxat amb quatre faltes després de fer el 54-56 i, Flores de triple frontal a tauler des de 8 metres esperonava Fontajau (57-56) a 7 minuts, però l’anella cada cop era més petita i el parcial després de temps mort a 6:00 obligava a recórrer a una nova pausa a 3:03 (57-62). Palau ha entrat per Flores a 2:43 amb el 0-9 i la màxima en contra (57-65). Reisingerová de tir lliure i Drammeh en suspensió a 1:09 deixaven el partit obert (63-65). Howard no ha fallat i l’Uni s’ha precipitat en la seva possessió abans que les russes desfessin la màgia amb un altre atac fàcil (63-69). Burke a 18 segons ha fet el triple a servei de fons (66-69) però la pilota a 7,3 era encara de les visitants, que no fallaven de 4,6 m (66-71) amb 5.1 per jugar.