Eurolliga

Exum, límit fins al 28 de febrer

Futur. El Barça s’esperarà fins al 10 de febrer per veure els talls que hi ha a l’NBA per estudiar quines possibilitats ofereix el mercat; l’estat físic de Higgins marcarà les urgències d’un fitxatge

Una de les decisions que haurà de prendre el Barça en les pròximes setmanes és el futur d’Exum que ahir va fer el seu millor partit com a blaugrana igualant el del dia contra l’Unics (13 punts). L’australià (26 anys) va aterrar amb un contracte que acaba el 28 de febrer. La màxima preocupació és el físic de Higgins, que primer va tenir lumbàlgia i ara arrossega problemes a la fàscia del peu esquerre. Segons el temps de recuperació hi haurà més urgència o menys en la posició d’escorta titular. El Barça s’esperarà fins al 10 de febrer per començar a mirar el mercat de l’NBA a veure què pot oferir, perquè és el límit perquè els equips pugin tallar jugadors. El club espera una mica més del ’australià, que fa la sensació que no està físicament al seu màxim. Exum, que ha mostrat el seu desig d’anar a l’NBA, ha jugat només dos partits a l’ACB, amb 19:48 minuts de mitjana, i ha fet 6,5 punts, i 9,5 de valoració, i a l’Eurolliga ha jugat nou partits amb 15:06 minuts de mitjana fent 4,6 punts i 5,2 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)