Eurolliga

Un parcial de 15-2 al tram final salva el Barça (71-66)

Els blaugrana no han pogut fer el seu joc per culpa sobretot del joc físic del Bayern

El Barça, ja amb Sanli negatiu de la Covid19, ha estat capaç de sumar un triomf en un partit molt físic i on els blaugrana no han pogut desplegar el seu joc habitual (71-66). Exum ha fet el seu millor partit (9 punts, 5 rebots i 14 de valoració) tot i que l’MVP ha estat Kuric amb cistelles claus amb 20 punts i 22 de valoració. Dijous el Barça torna a jugar al Palau contra el Panathinaikòs.

El matx ha començat amb un equip blaugrana amb molts problemes ofensius i amb moltes precipitacions.. De fet, el primer quart ha llançat només set tirs i ha perdut set pilotes. En els sis primers minuts els de Jasikevicius només han anotat un triple tot i que la part positiva és que el Bayern tampoc ha intimidat (3-5). La igualtat s’ha mantingut fins al final del primer quart amb un pobre 9-9. Dos triples seguits de l’exBarça Deshaun Thomas i d’Obst han posat la màxima del matx pels alemanys (9-15). La reacció ha vingut de la mà de Kuric que amb dos triples ha liderat un 8-0 (17-15). La igualtat s’ha mantingut fins al descans (28-29) en els primers 20 minuts més fluixos en atac del curs del Barça.

Al tercer quart s’ha mantingut la igualtat fins un moment on dos triples de Lucic han liderat la reacció d’un Bayern que ha agafat la màxima del segon temps (56-61). Però llavors ha aparegut Kuric per executar des de la llarga distància als alemanys. El parcial ha anat creixent mentre els alemanys s’han anat desinflant per encaixar un 15-2 i sentenciar el partit amb pas endavant de Mirotic, Davies i Calathes quan l’equip més els necessitava.