Eurolliga

Qui els ha vist i qui els veu

Bàsquet. Eurolliga. El Barça rep un Panathinaikòs que ha passat de ser un referent a Europa a ser un equip mediocre i que és penúltim

Només 48 hores després de superar patint i suant el Bayern, el Barça rep avui (21 h DAZN) el Panathinaikòs. L’equip grec, que és tercer en la lliga estatal al darrere de l’Olympiacòs i el Patras, està vivint una temporada força negativa. No només perquè és penúltim en la competició europea, sinó sobretot perquè els mals resultats són fruit del mal joc que està fent l’equip de Dimitris Priftis. El líder anotador és Daryl Macon (14,2 punts) juntament amb un vell conegut de l’ACB com és Nemanja Nedovic (11,5), que no és l’exponent de jugador col·lectiu. El grec Papagiannis (9,2 punts i 7,7 rebots) i Ioannis Papaetrou (10,9 punts) són les grans esperances gregues. El trident Okaro White, Jeremy Evans i Howard Sant-Ross completen el potencial grec. El PAO s’ha reforçat amb Stefan Jovic, però això tampoc ha solucionat el problema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)