Eurolliga

El Barça abusa d’un Panathinaikòs irreconeixible (86-60)

Els blaugrana han sentenciat el partit ja en la primera part (43-21)

El Barça continua en línia ascendent i perseguint el líder Madrid després de desfer-se d’un Panathinaikòs que ha oposat molt poca resistència al Palau Blaugrana (86-60). Jasikevicius s’ha permès el luxe de fer rotacions i donar minuts als menys habituals amb protagonisme per James Nnaji i un bon Exum (12 punts i 17 de valoració). Els grecs han jugat sense Nedovic ni Papapetrou.

El matx ha començat amb un Sanli dominador dins la pintura (6 punts) però els grecs s’han mantingut dins el matx aprofitant les badades defensives sobretot en la defensa sobre Papagiannis (10 punts). Però després del primer quart (17-15) els de Jasikevicius, amb gran encert en el triple (5/10) amb Hyes explotant (12 punts) i Exum un altre partit brillant (9) han fet un parcial de 28-10 que ha disparat la diferència fins els 20 punts ofegant l’atac rival (43-21).

Al tercer quart ha quedat clar que el Panathinaikòs no tindria cap opció de remuntada perquè el Barça ha estat molt sòlid i en cap moment ha donat la sensació que els grecs poguessin remuntar. Tot al contrari. El Barça ha arribat a agafar un màxim avantatge de 28 punts (86-58) i molts minuts i bon joc del jove James Nnaji.