ACB

Sarunas Jasikevicius

Entrenador FC Barcelona

“No teníem collons al principi”

“No teníem gens de collons al principi, ens treien de la pista. Ho hem parlat, no és fàcil”, deia Sarunas Jasikevicius un cop acabada la final, que els blaugrana van haver de remuntar en la segona meitat. “Quan hem començat a jugar amb ritme i a defensar ho hem tirat endavant”, afirmava. “És la meva sisena copa i mai havia vist tanta gent del Barça, així que moltes gràcies”, hi afegia el tècnic, agraït a l’afició. Sobre la celebració, Saras assegurava, qüestionat per si era el millor tècnic en aquest aspecte, que podria haver estat a Cleveland –s’hi ha fet l’all star de la NBA– aquest cap de setmana vist el seu nivell.

“Gràcies a la nostra afició que ens ha vingut a veure i a la gent que ens veu i ens dona suport”, va ser la primera reacció de Nikola Mirotic, designat MVP, després de felicitar el Madrid pel seu partit. “Estem molt satisfets, sabíem que seria complicat i cada partit era una final per a nosaltres. Amb una mica de sort hem pogut guanyar”, deia l’estrella del Barça, molt content: “És un gran dia per al nostre club i ara toca gaudir-ho.”

Nico Laprovittola qualificava d’increïble la sensació de guanyar i recordava el seu pare i el seu avi, a l’Argentina, als quals va dedicar el títol. “Pensava que no hi arribaria, hi havia molts dubtes i ser-hi significa molt per a mi”, és el testimoni d’Abrines. Calathes donava valor a l’equip, del qual deia que és una família i afirmava que s’estima molt els companys. “No m’ho crec, no sé com ha pogut passar i estic molt content pel meu primer títol amb el Barça”, reconeixia l’heroi, Jokubaitis.

PARAULA DE MVP

“Estem molt contents. És un gran dia per al nostre club i ara toca gaudir-ho”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)