ACB

Torna al camí de la victòria

Bàsquet. ACB. El Barça s’imposa a la complicada pista del Fuenlabrada en un partit en què li costa arrencar i en què destaca Davies amb 18 punts i 25 de valoració

Urbas Fuenlabr. 69 Barça 86

URBAS FUENLABRADA:Emegano (11), Samar (4), Alexander (16), Meindl (7) i Eyenga –cinc inicial–; Fernández (2), Ristic (17), Novak, Milosavjevic (12) i Bagayoko. 23/45 de 2 punts. 4/16 triples (1 Emagano, Samar, Meindl i Ristic). 11/17 tirs lliures. 25 rebots (6 Ristic). 18 assistències (6 Samar). 71 de valoració (16 Emegano i Alexander).BARÇA:Exum (7), Mirotic (6), Calathes, Smits (7) i Laprovittola (13) –cinc inicial–; Davies (18), Martínez (8), Hayes, Abrines (3), Kuric (15), Jokubaitis (7) i Nnaji (2). 22/37 de 2 punts. 10/23 triples (3 Laprovittola, 2 Martínez i Kuric i 1 Exum, Abrines i Jokubaitis). 12/15 tirs lliures. 40 rebots (10 Calathes). 23 assistències (4 Calathes i Jokubaitis). 106 de valoració (25 Davies).PARCIALS:22-20, 9-17 (31-37), 22-24 (53-61) i 16-25 (69-86).

El Barça es va imposar a la complicada pista del Fuenlabrada per 69-86 i va tornar al camí de la victòria, després de l’ensopegada contra el València. Els blaugrana van tenir problemes en el primer quart, en què van perdre moltes pilotes, però després es van centrar i al descans ja guanyaven (31-37). En la segona meitat van dominar clarament amb un Davies molt inspirat que va anotar 18 punts.

Els blaugrana van sortir centrats i es van avançar amb un 0-7, però els madrilenys van agafar el seu ritme, van fer un parcial d’11-0 i es van avançar de cinc punts (16-11). El Barça va perdre moltes pilotes en atac, però va aconseguir ajustar el partit al final del primer quart (22-20). En el segon període els blaugrana es van tornat a posar al davant (26-27) amb un triple de Kuric, i dos triples més d’Abrines, i de Martínez van situar el 31-37 al descans.

En l’inici de la segona meitat el Barça es va distanciar definitivament amb un Laprovittola encertat –dos triples–, i després d’un parcial de 0-7 va arribar als quinze punts de marge (36-51). Els blaugrana van saber controlar el seu avantatge i quan els madrilenys es van situar a només cinc punts (57-62) en l’inici dels darrers deu minuts van reaccionar amb un parcial de 0-9. El Barça ja no va patir, i amb un Davies molt encertat –18 punts i 25 de valoració–, va arribar al final del partit amb el màxim avantatge de disset punts.