Eurolliga

El Zalgiris amarga el retorn de Saras a Kaunas (91-84)

Els blaugrana tenien el partit controlat (54-63) però s’han enfonsat en el tram final

El Barça ha perdut a la pista del Zalgiris (91-84) on Jasikevicius, Jokubaitis, Hayes i Davies no han tingut un bon retorn allà on van triomfar. Els blaugrana però continuen líders tot i deixar escapar un partit que tenien controlat després del descans (54-63).

El matx ha començat amb un festival de triples del Barça que n’ha anotat quatre en els primers cinc minuts. El Zalgiris no ha estat fluid i això ha fet que arribés al darrer minut amb només tres punts anotats (3-12). Però ha despertat l’equip lituà que ha sabut trobar en les situacions de pla baix de Lauvergne i l’entrada de l’exAlba Berlín NIels Giffey (9) han canviat totalment el matx. Al darrer segon però gràcies Kuric ha anotat un triple (8 punts) que ho ha deixat tot obert (33--33).

Al tercer quart Lekavicius ha mantingut el seu equip amb dos triples (49-48). Mirotic ha hagut de fer un pas endavant (16 punts) i juntament amb Jokubaitis han liderat un parcial de 0-8 per capgirar la dinàmica (49-56) provocant el temps mort de Jure Zdov. El partit semblava encarrilat quan un triple Kuric ha anotat un triple que ha donat la màxim diferència del segon temps (54-63). Però llavors ha aparegut un jugador com Nebo, que portava 0 punts, per atrapar tres rebots ofensius i anotar 8 punts i juntament amb l’explosivitat de Lekavicius i Ulanovas han fet que el matx patís un gir inesperat amb un parcial de 27-9 (81-72).