Lliga femenina

L’Spar Girona es carrega de confiança a Sant Sebastià (72-87)

L’Spar Girona s’ha refet de la derrota a Salamanca amb la victòria a la pista del Guipúscoa, amb l’equip dominant el marcador des de l’inici i marxant al descans 44-53 amb 8 triples, 4 d’Eldebrink (16 punts a la mitja part). Les locals, cinquenes en la classificació, no han baixat els braços i malgrat la màxima de 17 després d’un altre bon inici groc al tercer quart (46-63) l’Uni –fi en el triple a la primera meitat i en les recuperacions tot el partit– no ha pogut respirar tranquil fins els minuts finals després perquè les locals s’havien acostat a 6 (64-70).

Alliberades

La posada en escena no defraudava: 0-9 en dos minuts obert per Onyenwere –titular– i amb el primer triple d’Eldebrink (0-5) en 35 segons. La sueca feia el segon triple (9-16) i Gardner a 3:30 anotava el tercer triple gironí (11-21), més dels que va fer dimecres a Salamanca (2/19) La sueca amb la defensora passant el bloqueig per darrera clavava el tercer i, tot seguit, Flores al contraatac disparava la diferència (14-28) abans que les locals ajustessin el marcador al final del primer quart (20-28 10è punt de Mariam Coulibaly).

Intercanvi

Esnal era l’autora del primer triple local (31-35), que tenia el primer de Burke com a resposta (31-38) amb les locals dominant el ritme de partit malgrat les recuperacions grogues a camp obert. Reisingerová al seu segon intent s’apuntava al triple (33-41) abans de cometre la tercera a 3:29 i el seu relleu, Onyenwere, anotava després de recuperar a camp propi. Gardner amb la defensora darrere el bloqueig transformava el setè triple groc (38-46) en un intercanvi de punts que es mantenia fins la mitja part amb el quart triple d’Eldebrink (44-53).

Continuïtat

Gardner recuperant pilotes i anotant i el cinquè triple d’Eldebrink permetien el 0-7 a l’inici del tercer quart (44-60 el cinquè de la sueca) per apropar-se a la màxima (46-63 Onyenwere de tir lliure). Els punts de Coulibaly i el triple de Yurena Díaz ajustaven el resultat (57-66) després d’un quàdruple canvi de Julbe, que deixava Eldebrink (20 punts) al parquet. Reisingerová cometia la quarta a 1:22. La maliana es feia mal caient sola en una continuació cap a dins a 17 segons quan duia 18 punts (61-70).

La goma

El triple de Cox a l’inici de l’últim quart acostava el conjunt basc (64-70). Gardner assistida per Labuckiene i una antiesportiva a Palau permetien recuperar la barrera psicològica (64-75) amb Drammeh en suspensió la possessió i Burke després de recuperació (64-79). Gardner recuperava la màxima (70-87).