ACB

El Baskonia no és el de la 1a volta

Bàsquet. ACB. El Barça té un examen duríssim al Fernando Buesa Arena de Vitòria en partit ajornat per la covid-19; els vitorians ja són en zona de ‘play-off’ després de quedar fora de la copa

El Barça visita avui (21 h, Movistar) la sempre complicada pista del Baskonia després del ressorgiment de l’equip de Vitòria, que va guanyar el Madrid fa quinze dies. Els blaugrana ja han ensopegat aquest curs en dos dels tres partits que han jugat contra els vitorians, tot i que estan fent una temporada irregular amb canvi de tècnic amb el retorn de Neven Spahija. El Baskonia, que va quedar fora de la copa, va vèncer al Palau (78-91) en partit de la lliga ACB i va perdre a Vitòria en competició de l’Eurolliga (94-75). L’únic triomf del Barça, que va ser de forma contundent i va costar el càrrec a Dusko Ivanovic, va ser en l’Eurolliga (93-67). Ja no hi és, respecte del principi de curs, Landry Nnoko. El gran referent ofensiu del Baskonia és Wade Baldwin, amb 12,7 punts de mitjana, però també té jugadors top, com ara Giedraitis (11,3), Granger (11), Fontecchio (9,8) o Costello (9,5). Al Palau Blaugrana va fer molt mal Enoch (23 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)