Eurolliga

El Barça anul·la l’Estrella Roja (82-70)

Els blaugrana han arribat a guanyar de 23 punts (57-34) en un partit sense història

El Barça, sense Sanli amb lumbàlgia, ha pogut dosificar-se davant un calendari farcit de partits (82-70). Els blaugrana han trencat l’Estrella Roja en uns primers 20 minuts sensacionals. Mirotic, amb 13 punts i 17 de valoració en el primer quart, i Calathes (5 assistències) han liderat una reacció del Barça inesperada. Després d’un empat a 15 els de Jasikevicius han fet un parcial de 20-2 per enfonsar totalment a l’equip serbi (35-17). En aquesta fase Jokubaitis (10 punts sense error i 5 assistències al descans) i Davies, amb dos alley-hoops, han fet aixecar els aficionats dels seus seients. Al descans tot estava trencat (47-32) tot i el triple al darrer sospir de Dobric. La màxima diferència han estat 21 punts (42-21) amb el jove James Nnaji a pista fent també un alley-hoop.

Al tercer quart ha continuat la mateixa tendència i el Barça ha agafat 23 punts de renda (57-34). Però l’Estrella Roja, amb molt a guanyar i poc a perdre, ha començat a retallar la diferència fins a 11 punts. Wolters, 11,1 punts de mitjana, ha anotat la seva primera cistella al minut 25. Els serbis però han anat retallant la diferència progressivament i han obligat a demanar un temps mort a Saras amb 67-59 i 7 minuts per disputar-se. Ivanovic (11 punts seguits) ha donat vida als serbis que s’han situat a set punts (75-68). Però Exum, amb tres accions seguides, ha acabat d’enfonsar la resistència sèrbia.