Eurolliga

L’Spar Girona, eliminat un altre cop per l’Avenida (74-65)

L’Spar Girona ha perdut el tercer partit de la sèrie de quarts de final amb l’Avenida i torna a quedar-se a les portes de la final a quatre de l’Eurolliga. L’Uni ha anat sempre per darrera, des del 8-0 inicial, i malgrat acostar-se amb el triple de Burke a 5:19 per acabar el tercer quart (44-43), la manca de continuïtat ofensiva de les vermelles les deixaven sense opcions amb Allarie establint la màxima (58-47) i decidint amb una cistella fàcil al final (70-61)

A remolc

Eldebrink quan s’havien jugat 3:30 obria el marcador gironí (8-3) en el seu segon intent de 6,75 m, el tercer de l’Uni i quan Gardner ja duia dues faltes (8-0 amb addicional després del triple de Samuelson). Burke també en duia dues a 4:29 amb la primera en atac i l’Uni en bonus amb les locals encara sense cap falta assenyalada i Julbe havent fet el primer triple canvi a 5:00 (10-5, Copper d’ofensiu). Drammeh als primers tirs lliures visitants a 2:30 reprenia l’anotació i s’hi afegia Flores (15-9) amb Copper letal (10 punts).

Estira i arronsa

Copper i Samuelson tornaven a 8:29 amb 15-11 (Drammeh) i Flores cap a dins ajustava el resultat (15-13) i Gardner empatava a 17 amb dos tirs lliures que suposaven el 2-10 que obligava Íñiguez a demanar temps (a 6:55). El segon triple de Samuelson (20-17)i el tercer en el següent atac (23-17) donaven aire a les blanques, l’alera hi tornava (26-20 4/4) en la continuació cap a fora del bloqueig directe i Copper al contraatac recuperava la màxima (30-22 a 2:19) amb l’atac gironí malvivint de tirs lliures des del 23-19 de Flores després de recuperació.

Burke després del temps mort de Julbe clavava el segon triple vermell (30-25), Drammeh cap a dins feia bona la pausa (30-27) i Reisingerová de tir lliure deixava el 33-29 a la mitja part.

A prop

Samuelson obria el tercer quart amb el seu 5/5 triples però entre les suspensions de Gardner i Eldebrink i, sobretot, dos triples de Burke, l’Uni s’acostava (44-43). Cazorla anotant i assistint Fasoula liderava la reacció local (48-43). Les vermelles, bé en defensa, fallaven en atac i no encistellaven en joc fins el final del tercer quart (50-45 amb dos tirs lliures de Drammeh).

Alarie i Leo Rodríguez situaven la màxima a l’inici de l’últim quart (54-45) i amb 3:08 sense anotar Julbe havia de demanar temps mort. La primera cistella de palau a 6:34 trencava la sequera (54-47) però l’Avenida sumava fàcili ampliava el marge (Alarie oberta 58-47).

Eldebrink de tres a 5:33 i a 4:57 reobria el partit (58-53) però entre Cazorla de dos i Copper de tir lliure després d’ofensiu la diferència s’estirava d nou (62-53). Reisingerová a menys de quatre minuts clavava el triple (62-56) però perdia la pilota de la continuació amb Palau a menys de tres. Alarie repitjant el triple i Gardner sense fer-ho deixaven el 64-59 però Cazorla, ara de 4,6 m, no fallava a menys de dos minuts (66-59).

Reisingerová disputant el rebot a l’error de Gardner feia falta a Copper a 1:35 (68-59). Alarie, fàcil de sota (70-61) amb l’Uni pressionant després dels tirs lliures de Reisingerová, deixava el partit en franquícia per a les blaves a 1:16. Palau eliminada amb cinc faltes a 43 segons era la penúltima alegria de l’Avenida, amb temps mort d’Íñiguez a 19 segons (74-65).