Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Uni

“La polèmica amb Íñiguez m’agafa ja massa gran”

Un dels protagonistes en la roda de premsa d’Alfred Julbe va ser el seu entrenador rival, Roberto Íñiguez, que dijous va fer unes declaracions duríssimes contra ell i el seu comportament en els partits, especialment dimarts a Fontajau. Julbe intenta fugir cames ajudeu-me d’aquesta polèmica i ho fa també amb sentit de l’humor. “Ho he dit abans a un company d’Esport3. Tinc 62 anys i aquesta polèmica m’agafa potser massa gran. No sé com hauria reaccionat amb 31, però ara no sé ni què dir. El que és veritat és que ningú trobarà un tall meu de veu entrant en aquesta qüestió”, va explicar Julbe, que admet que el ressentiment d’Íñiguez ja ve de la victòria de les gironines en les semifinals de la copa de la temporada passada.

La pressió

Julbe també va incidir en la rellevància de saber jugar en pavellons amb un ambient tan escalfat, una cosa que “no es pot entrenar”. “En llocs com aquests has de gaudir també mentre jugues, sobretot quan fas una cistella, però ens trobem pocs partits d’aquesta exigència durant la temporada i no és fàcil per a les jugadores fer-ho.”

El tècnic va lamentar la falta d’encert, sobretot en els tres primers quarts. “Nosaltres ho passàvem malament, però elles també, i si en algun moment ens haguéssim posat al davant el partit podria haver canviat, però al final elles han estat millors i és un equip al qual es molt difícil pressionar perquè té molts recursos.”

Respecte al balanç que fa de la seva segona Eurolliga (7 victòries i 7 derrotes), Julbe creu que li ha faltat una victòria, probablement en la lliga regular, perquè la lectura sigui rodona.

El president, Cayetano Pérez, felicita les jugadores per “donar-ho tot” i manté que l’equip ha fet un pas més aquesta temporada per consolidar-se a Europa.

ELS VESTIDORS

Quan em pregunten el perquè d’aquest ressentiment ja no sé ni què dir
Alfred Julbe
entrenador de l’spar girona
Estem orgulloses perquè hem estat sòlides en un ambient on es fa difícil jugar
Laia Palau
jugadora de l’spar girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)