Eurocopa

La Penya tindrà tots els ‘play-off’ al Palau Olímpic (97-79)

El Joventut supera el dèbil Slask Wroclaw i la Virtus no falla contra el Gran Canària

La Penya ha acabat com a millor equip de l’Eurocopa gràcies al seu triomf contra l’Slask Wroclaw (97-79) i la victòria de la Virtus Bolonya contra el Gran Canària. A falta d’una jornada ja ha segellat ser el millor de la competició europea. La Penya, doncs, tindrà totes les eliminatòries pel títol al Palau Olímpic: vuitens, quarts, semifinals i final, que es jugarà l’11 de maig. Ventura ha estat el millor amb 16 punts amb 3/5 triples i ha estat ovacionat a la seva substitució a crits de “renovació, renovació!”.

El matx ha començat amb la Penya desencertada i sense ritme i això ho ha aprofitat l’Slask per agafar avantatge (9-15). Però el Joventut, sense Brandon Paul amb una sobrecàrrega a l’abductor de la cama esquerra, ha augmentat el seu nivell d’intensitat al darrera i s’ha posat per davant (25-24). A partir de llavors se li ha acabat el perill a un rival de molt menys nivell que els verd-i-negres. A l’inici del tercer quart la Penya ha agafat 18 punts de renda (58-40) i ha trencat el partit. Birgander, amb 14 punts en aquesta fase, ha aprofitat els minuts que ha tingut. Amb el partit decidit (81-57) Carles Duran també ha donat minuts als joves Maronka i Kraag.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)