Més bàsquet

El Claret i l’Apollo jugaran la final U 16 del CBGB22

COSTA BRAVA GIRONA BÀSQUET 2022

En la categoria U 16 masculí, ahir al matí es van jugar els darrers partits corresponents a la lligueta regular, i dels setze equips van continuar en la lluita per assolir el títol del campionat només quatre. En el primer s’enfrontaven els dos holandesos de l’Apollo i el Heroes, i en el segon, el representant del bàsquet gironí, el Fontajau, contra el Claret las Palmas. L’Apollo va imposar-se al Heroes (62-57), mentre que el Claret va superar el Fontajau per 79-53. Per tant, la final U 16 masculí serà Apollo-Claret (12.00 h, Sant Gregori).

En U 14 masculí, hem trobat una de les categories amb equips més igualats en els enfrontaments finals. Després de la lligueta de tres grups, en què competien dotze equips, les semifinals les van jugar el primer de cada grup i el millor segon. En la primera semifinal es van enfrontar el Mollet A i l’Apollo, en un partit d’infart i que va acabar guanyant l’equip holandès per 66-69. En la segona semifinal es van enfrontar el Valladolid i el Sabadell/Vallès, i el conjunt català va guanyar per 51-74. La gran final serà Apollo-Sabadell (10.30 h, Fontajau).

En U 12 masculí, amb dos grups en joc, van arribar a les semifinals els dos primers classificats. En la primera semifinal es van enfrontar el Valladolid A i el Vic, amb triomf vigatà (47-58), i en la segona va guanyar el Valladolid B el Mollet (66-43). La final serà Vic-Valladolid B (12.00 h, Vilablareix).

La categoria U 16 femenina ha estat l’única que s’ha jugat en format de lliga regular, sense play-off final. Després de jugar-se les quatre primeres jornades, la casualitat ha fet que en la darrera jornada de la lliga s’enfrontin els dos únics equips invictes de la competició. Es tracta del Granollers i el Sant Lluís (10.00h Salt). La categoria U 14 femenina viurà una final catalana, ja que s’hi enfrontarà el GEiEG gironí contra el Grup Barna (12.00 h, Quart). Després de les lliguetes entre grup A i grup B, es van jugar els partits de les eliminatòries amb una primera semifinal gironina entre GEiEG i la Bisbal, amb triomf grupista. L’altra semifinal va ser Juventud la Laguna-Grup Barna, amb triomf català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)