Eurolliga

Mateix rival, diferent partit

Bàsquet. El Barça vol encarrilar la sèrie en el segon assalt dels quarts al Palau (20 h, Movistar) al millor de cinc partits contra un Bayern que ha perdut per al que resta d’eliminatòria Hilliard

El Barça vol encarrilar avui (20 h, Movistar) els quarts contra el Bayern per anar a Munic amb un 2-0 en l’eliminatòria. Els alemanys han perdut per al que resta de la sèrie un dels seus referents, com és Darrun Hilliard, com va reconèixer el seu tècnic, perquè té una fractura a la clavícula. Els blaugrana volen tornar a fer valer el factor Palau Blaugrana per fer un pas més cap a Belgrad. Abrines, que va sortir ahir en roda de premsa, va recordar que contra el Bayern no es podran relaxar mai ni amb 2-0: “El curs passat ja van demostrar que tot i anar a darrere amb un 0-2 van estar a punt de classificar-se, és un equip que juga a un gran nivell i cada partit hem de començar de zero.” D’altra banda, el Madrid es van avançar ahir a la sèrie contra el Maccabi Tel-Aviv en un partit que va dominar sempre amb Causeur (20 punts) d’estrella.

El Partizan, eliminat

Qui no estarà el curs vinent en l’Eurolliga via Eurocopa és el Partizan, que ahir va quedar eliminat en la pròrroga al Pionir pel Bursaspor turc (95-103) i el fracàs dels de Zeljko Obradovic se suma al de la Penya. La resta de caps de sèrie no van fallar: el València va superar l’Hamburg (98-80) i el Gran Canària, el Slask (87-60) i jugaran contra el Metropolitans francès i el MoraBanc els quarts. Els altres quarts seran Cedevita-Bursaspor i Ulm-Virtus Bolonya.

Dani Pérez podria perdre’s la ‘final four’

Dani Pérez té un esquinç de grau 3 del peroneu astragalí anterior del lligament lateral extern del turmell dret. En altres lesions així cal esperar de quatre a sis setmanes per recuperar-se. S’ intensificarà la seva recuperació perquè el 6 de maig pugui jugar contra el Riesen Ludwigsburg alemany la semifinal de la FIBA Champions League.

La Penya no fitxarà un relleu per a Brodziansky

Ho va confirmar el president del Joventut, Juanan Morales, en La tertúlia de Televisió de Badalona: “No podem econòmicament i apostem per Maronka. A més, amb el que queda no hi hauria temps per adaptar-lo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)