Eurolliga

DeShaun Thomas i el Bayern fan saltar la sorpresa (75-90)

El Barça ha pagat un mal segon quart on ha arribat a perdre de 16 punts (31-47)

El Barça s’ha vist sorprès pel Bayern (75-90) en el segon partit dels quarts de final i els de Jasikevicius estan obligats ara a guanyar un dels dos partits que han de jugar a Munic per no quedar eliminats. Dimecres, tercer assalt. La bèstia negra del Barça ha estat l’exblaugrana DeShaun Thomas amb 25 punts i 6/7 triples decisius.

Els blaugrana han topat amb l’encert inicial del Bayern que ha agafat sis punts de renda (3-9). Però s’ha carregat amb dues faltes Lucic i Trincheri ha vist una falta tècnica. Això combinat amb set punts seguits de Laprovittola ha donar el primer avantatge al Barça (13-11). Però llavors ha començat el festival de l’exblaugrana DeShaun Thomas que ha anotat 16 punts en un recital impressionant en atac. La diferència s’ha disparat fins els 16 punts (31-47). Al descans preocupació (35-48) amb Calathes com a únic jugador al seu nivell habitual.

Al tercer quart els blaugrana s’han posat ràpidament dins el partit i quan semblava que ja tenia el Bayern a tocar (55-61) hi han hagut 10 segons de final del tercer període claus on Obst ha anotat un triple (55-64), Jokubaitis s’ha precipitat i ha deixat un darrer tir a Obst que ha tornat a anotar un triple (55-67). A partir de lavors hi ha ha hagut molts nervis mentre DeShaun Thomas ha continuat fent un recital individual amb 6/7 triples i 25 punts. Els últims minuts ha estat un voler i no poder dels de Jasikevicius que amb 67-76 a vist com li xiulaven una tècnica per protestar i allà s’ha acabat tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)