Eurolliga

Obligats a guanyar a Munic

Bàsquet. Eurolliga. El Barça es veu sorprès per un Bayern que agafa 16 punts de renda (31-47) en el segon quart; DeShaun Thomas, 0 punts en el primer partit, va acabar amb 25 i 6/7 triples

Barça (1) 75 Bayern Munic (1) 90

FC BARCELONA:Calathes (13), Laprovittola (16), Abrines (5), Mirotic (16), Sanli (2) -cinc inicial-, Davies (8), Exum (2), Sergi Martínez, Smits, Hayes-Davies (4), Kuric (9) i Jokubaitis. 17/33 de 2. 7/23 triples (2 Laprovittola, 2 Kuric, 1 Abrines, 1 Mirotic i 1 Calathes). 20/26 lliures. 32 rebots (6 Mirotic). 16 assistències (8 Calathes) i 78 de valoració (17 Calathes).BAYERN MUNIC:Weiler-Babb (12), Dedovic (6), Lucic (5) Thomas (25), Radosevic -cinc inicial-, Hunter (4), Jaramaz (11), George, Obst (15), Rubit (10) i Sisko (2). 15/33 de 2. 13/27 triples (6 Thomas, 4 Obst, 1 Weiler-Babb, 1 Jaramaz i 1 Dedovic). 21/27 lliures. 34 rebots (8 Weiler-Babb). 16 assistències (5 Jaramaz) i 97 de valoració (29 Thomas).PARCIALS:18-23, 17-25 (35-48); 21-19 (56-67) i 19-23 (75-90).

Igual com va passar el curs passat contra el Zenit, el Barça haurà de guanyar un partit a domicili per ser a la Final Four. A Sant Petersburg va ser possible i a Munic també ho haurà de ser. Ahir, el Bayern, sense Hilliard –va ser operat ahir de la clavícula–, sense Walden –dos mesos de baixa– i amb Radosevic lesionat en el minut 3, va ser capaç d’ensorrar un Barça que, inexplicablement, va tenir menys energia que el seu rival, va perdre 16 pilotes i cap dels seus líders va aparèixer. En el primer partit al Palau sense mascaretes, el Bayern va ser capaç de guanyar el seu primer partit a domicili en un play-off europeu. Després d’un primer quart igualat, va fer un segon període impressionant, on va agafar 16 punts de renda (31-47) gràcies a DeShaun Thomas. L’exblaugrana va fer un recital i, tot i no anotar cap punt en el primer assalt, amb només tres tirs fets, va acabar amb 6/7 triples i pressionant Calathes. La clau del matx, però, va ser al final del tercer quart quan el Barça va ser capaç de posar-se a cinc punts (56-61) amb un Calathes imperial. Però, a 10 segons per acabar, Obst va fer un triple, Jokubaitis es va precipitar en atac i el mateix Obst va fer un altre triple en l’últim segon segon (56-67). Els nervis van aparèixer i una tècnica a Jasikevicius per protestar a quatre minuts per al final va sentenciar. Jaramaz va ser clau en moments on el Bayern necessitava oxigen. Dimecres (19 h), nou assalt a Munic en una sèrie al millor de cinc partits.

Un amic m’ha demanat tres entrades mitja hora abans del partit i el delegat m’ha dit que les tindria; com pot ser això al ‘play-off’?
Pots ser inferior en defensa, però tens 5 faltes per fer i és un problema en equips d’estrelles; hem de ser més durs