Eurolliga

El Madrid ja l’espera a Belgrad

Bàsquet. Eurolliga. El Barça jugarà les semifinals de la Final Four contra els blancs si supera els quarts contra el Bayern; avui (20.30 h DAZN) tercer assalt en un examen de nivell

El Barça afronta avui un test de màxima exigència (20.30 h DAZN) a Munic per recuperar el factor pista després que el Bayern sorprengués en el segon partit al Palau Blaugrana. Mentrestant, el Madrid ja s’espera amb el bitllet per a la Final Four de Belgrad, on serà el rival dels de Jasikevicius si superen l’eliminatòria. Una semifinal apassionant, una semifinal històrica però abans fa falta fer els deures. El Barça, que ha viatjat amb Higgins a l’expedició accelerant la seva recuperació –el van operar el 14 de febrer de la fasciïtis plantar de peu esquerre– tot i que no jugarà, sembla haver après dels errors comesos contra el Bayern, però ho ha de demostrar avui. Per als de Trincheri tornarà a ser baixa Walden, no recuperat de la lesió, mentre que és dubte Radosevic, que només va poder estar tres minuts a la pista en el segon partit. El Bayern ve de perdre el seu partit a la Bundesliga a la pista de l’Hamburg (87-83), tot i els 28 punts de DeShaun Thomas i els 15 de Rubit, i és tercer en la lliga (22-8) darrere del Telekom Bonn (25-7) i l’Alba Berlín (23-6).

L’Andorra, a semifinals

Ja només queden sis equips amb possibilitats de guanyar l’Eurocopa i jugar el curs vinent l’Eurolliga. Ahir la Virtus va eliminar l’Ulm (83-77) i el Morabanc el Gran Canària (77-79). Avui juguen els altres quarts: Cedevita-Bursaspor i València-Metropolitans.

LA PRÈVIA

Les claus seran el rebot defensiu i el contraatac, i sobretot qui anoti més punts fàcils, hem de saber trobar situacions interiors
El Bayern està canviant en quasi tots els bloquejos i hem de saber llegir on podem treure avantatges
Saras Jasikevicius

Els blancs eliminen 3-0 el Maccabi

Mai pots donar per mort un equip com el Madrid. Quan pitjor li arribaven els quarts tant per joc com per resultats, els de Pablo Laso han tingut una transformació radical per eliminar per la via ràpida un Maccabi que arribava bé. Ahir, Llull (18 punts i 6 assistències) Yabusele (16 punts i 8 rebots), Hanga (8+10) i Poirier (14+6), els millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)