Eurolliga

Cop de puny sobre la taula del Barça a Munic (66-75)

Els de Jasikevicius han manat des del salt inicial (5-16) i sempre ha tingut el matx controlat

El Barça, amb Higgins vestit de carrer ja a la banqueta, ha donat un cop de puny sobre la taula a Munic (66-75) on ha recuperat el factor pista. Els blaugrana jugaran divendres el quart partit de la sèrie de quarts amb la possibilitat d’aconseguir el bitllet per la Final Four però si perd podrà decidir l’eliminatòria al Palau Blaugrana la setmana vinent. Els de Jasikevicius però ja han guanyat els dos partits que han jugat aquest curs a Munic: a la fase regular (72-80) i ahir. Divendres pot sentenciar. Mirotic (25 punts i 31 de valoració), el més destacat.

El matx ha començat amb un Barça marcant territori ràpidament amb un Laprovittola imparable amb 3/3 triples i donant un avantatge d’11 punts ja al minut cinc (5-16). A ell se li ha afegit Mirotic (14 de valoració) i el Barça ha agafat ja 13 punts només arrencar el segon quart (17-30). La diferència ha anat augmentant progressivament amb l’entrada en escena d’Exum (7 punts seguits) i de Smits. Abans del descans la renda ja era de 19 punts de renda (24-43).

Al tercer quart s’ha mantingut la diferència sobre els 20 punts però una baixada de tensió en el tram final després de la lesió a l’espatlla de Davies ha fet que el Bayern anés al final del tercer període a només 10 punts (49-59). Però llavors ha aparegut Mirotic per anotar sis punts seguits (un triple i un 2+1) per esvair dubtes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)