Lliga femenina

Laia Palau: “Quan acabi la temporada ja direm el que s’hagi de dir”

La capitana de l’Spar Girona diu que no pensa en què el d’aquest dijous pugui ser el seu últim partit

“Res condiciona la decisió. I no està presa. Internament tinc les meves batalles però el que no penso fer i així ho he dit a la meva gent, no vingueu en peregrinació per ser el meu últim partit, perquè no m’ho estic prenent així. Jo vinc a aquí cada dia com si no hi hagués un demà i com si tingués 25 anys, així que quan acabi la temporada i tot s’hagi assentat una mica ja direm el que s’hagi de dir” diu Laia Palau en la prèvia del València - Spar Girona, la tornada de la semifinal del play-off de la Lliga Femenina.

El 49-61 de l’anada a Fontajau fa que si l’Uni no guanya de 13, s’acabi la temporada. “La derrota de diumenge no és fàcil de digerir, més jugant a casa. És un partit dolent amb unes estadístiques i unes sensacions dolentes que compliquen bastant l’eliminatòria” afirma Palau, que hi afegeix un punt de vista: “No tenim res a perdre i la mentalitat ha de ser sortir a guanyar de 20. Aquest equip en molts moments ha demostrat tenir la capacitat de foc que ens agafa però que va a estones”. “Estàs fotut perquè has perdut una oportunitat important però també tenim una certa confiança en qui som i què podem fer” argumenta la base.

Deute

“No és gens fàcil el què hem de fer, més a casa seva. És un equip sòlid, dur i agressiu en defensa i que es caracteritza per lligar bé els partits. L’error és al partit d’aquí però sent conscients que serà complicat tenir molt clar que no podem tenir desconnexions” apunta Laia Palau, que diumenge es veia obligada a agafar més responsabilitat ofensiva del que és habitual en ella i acabava com la segona màxima anotadora de l’Spar. “No hi ha un més enllà a aquest partit. Més que si s’acaba o no, ens devem un bon partit i l’altre dia no ho vam fer”.

Filosofia

“Has d’arribar al teu màxim, que és un dels objectius que hem anat complint: jugar finals i estar en disposició de guanyar. Però els errors es paguen i quan puges de nivell els petits detalls són els que et deixen fora. Espero que per nosaltres puguem demostrar que som aquest equip i després ja veurem si podem guanyar-les” posa en valor la capitana de l’Uni sobre l’estil de l’equip. I hi afegeix: “El nostre ADN és el mateix i espero que tinguem gasolina. En aquest últim tram hem patit: les que hem jugat molt perquè hem jugat molt, més les incorporacions de les que han estat a fora, estem mirant de trobar aquest equilibri físic que és el que necessites, energia. Perquè si pressiones i robes pilotes que ens permet jugar fàcil perquè cinc contra cinc ens costa molt més, no podem canviar. Hem de fer el que hem de fer i intentar estar agressives”. “Elles saben jugar així i estan acostumades a jugar contra equips que pressionen. Ho hem de donar tot, més que mai perquè si no serà una mica suïcida. Hem de fer una aposta molt arriscada perquè som nosaltres les que hem de treure aquesta diferència” destaca, conscient de la dificultat de l’empresa, la barcelonina.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)