Eurolliga

‘Nico & Niko’ societat limitada

Bàsquet. Eurolliga. Laprovittola va establir el seu rècord històric (26 punts i 30 de valoració) i Mirotic va mostrar el seu lideratge; dos fitxatges que estan marcant la diferència quan fa falta

El clàssic Barça-Madrid en semifinals. Els dos clubs s’han enfrontat tres vegades en tota la història de la competició, abans anomenada Copa d’Europa, en semifinals. El balanç fins ara és d’una victòria blaugrana i dues de blanques. Però el mèrit dels de Jasikevicius és que el que és un clàssic és veure el Barça a la Final Four. I ho farà amb alguns dels seus referents endollats, com ho va demostrar la societat limitada Nico & Niko. Laprovittola i Mirotic van acabar amb 46 dels 81 punts del seu equip. I ara també caldrà veure què passa amb Higgins, que podria forçar el seu retorn. Tot i així, Jasikevicius ha de demanar a alguns dels seus jugadors que facin un pas endavant com és el cas, per exemple, de Hayes.

Exum, lesionat

D’altra banda, el Barça va anunciar que l’escorta australià Dante Exum té una distensió a l’adductor de la cuixa esquerra i serà baixa per al partit de dissabte contra el Breogán. L’evolució de la lesió marcarà la disponibilitat per als pròxims partits. El següent compromís fixat en el calendari serà el dimarts 10 contra el Surne Bilbao Basket. Els blaugrana intentaran accelerar la seva recuperació perquè arribi a Belgrad.

València, eliminat

Ahir va ser superat per la Virtus Bolonya (73-83) i s’enfrontarà en la final al Bursaspor turc. D’altra banda, Itoudis deixarà el CSKA, que no jugarà el curs vinent en l’Eurolliga, i s’ha compromès amb el Fenerbahçe per substituir Djordjevic. També caldrà veure qui ocuparà la banqueta del Maccabi, que volia Xavi Pascual, tot i que té contracte amb el Zenit.

LES XIFRES

11/14
victòries
ha aconseguit Saras Jasikevicius des que va arribar a la banqueta del Barça contra el Real Madrid
5
triomfs
seguits suma el Barça contra el Madrid aquesta temporada: els dos d’Eurolliga, el de la copa de Granada i els dos de l’ACB. Va perdre la supercopa (88-83)
16
finals a quatre
haurà jugat el Barça en la història superat pel CSKA (19) i al davant del Maccabi (13) i el Panathinaikòs (12). El Madrid en té 11. Ha aconseguit dos títols: el del 2003 (a Barcelona) i el del 2010 (a París)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)