ACB

La Penya fa un recital a Vitòria (81-89) i serà cap de sèrie als quarts

Ribas (19 punts) i Tomic (24) fan una exhibició en un joc col·lectiu espectacular

El Joventut serà cap de sèrie als quarts de final del play-off on jugaran contra el Tenerife. Els verd-i-negres han guanyat a Vitòria (81-89) fent un dels partits més sòlids de la temporada contra el millor Baskonia del curs.

El matx ha començat amb una Penya molt poc intensa i sense agressivitat que ha fet que el Baskonia neutralitzés la primera cistella de la Penya amb un 9-0 (9-2). La reacció ha arribat després d’un temps mort de Carles Duran que ha servit per veure la millor versió de Willis i de Tomic dominant dins la pintura per arribar al final del primer quart per davant (16-21). Al segon quart dos triples seguits de Ribas i Willis ha donat la màxima renda del matx a la Penya (18-27). El Joventut ha sabut aguantar la pressió i sobretot ser sòlid i amb un arbitratge valent ha obert fort abans del descans (37-47) amb un Tomic imperial (10 punts, 6 rebots i 16 de valoració) i Ribas controlant la situació.

Al tercer quart el Baskonia ha encadenat una sèrie increïble de cinc triples seguits i ha tornat dins el matx (53-57). Però Tomic ha demostrat perquè és un dels millors pivots d’Europa i ha fet un recital per retornar un coixí de 10 punts només començar el darrer període (55-65). Dos triples seguits de Ribas i Vives han donat una estirada important a 7:17 pel final (61-73). El Baskonia ha posat pressió (71-75) però ha aparegut Ribas per fer un triple i un 2+1 de Parra han estat definitius (71-82). D’altra banda, els dos equips que han perdut la categoria han estat el MoraBanc, que ha perdut a casa contra el Tenerife (75-77) i el Burgos també és equip de la LEB Or perquè ha perdut a casa contra el Fuenlabrada (66-83).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)