LEB Or

Marc Gasol: “El ‘play-off’ serà molt disputat ”

“L’objectiu és seguir evolucionant i creixent com a equip. Tenim molt bona plantilla, el play-off serà molt disputat i és el primer cop que n’afrontem un com a grup. No hi tenim experiència i mirarem d’afrontar-lo amb les màximes garanties i anar creixent com a equip en cada partit” deia Marc Gasol després que el Girona tanqués la lliga regular de la LEB Or amb triomf a Alacant (67-75).

El resultat permet els gironins ser quarts i que els emparella amb el Corunya als quarts de final, al millor de cinc i amb els dos primers partits dijous i dissabte que ve a Fontajau. “Tenim el factor pista a favor, l’hem de mirar de conservar” posa en valor el president i fundador del Girona, que si no tanca la sèrie a Galícia –el tercer i quart partit són al cap d’una setmana– té el cinquè el 9 de juny, la setmana abans de la final a quatre que el club gironí aspira a organitzar (18 i 19 de juny).

“És un equip molt físic i amb molt talent individual, que ve de menys a més. Espero molta igualtat com en qualsevol eliminatòria de play-off, serà un rival molt dur i haurem de fer les coses molt bé” apuntava Jordi Sargatal sobre els gallecs.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)