ACB

El Barça esborra de la pista la Penya (89-72)

Els blaugrana han trencat el matx en el tercer període on han anotat 29 punts (71-48)

El Barça ha sumat la primera victòria de la sèrie de semifinals contra la Penya (89-72) i s’avança a l’eliminatòria (1-0). Diumenge, a les 12.30h també al Palau Blaugrana, hi haurà el segon partit d’una sèrie al millor de cinc enfrontaments.

El matx ha començat amb el Barça marcant el ritme i carregant amb dues faltes a Feliz. Els blaugrana han provocat el temps mort de Carles Duran després de trobar bones situacions interiors per Smits i un triple d’Abrines (23-15). Els verd-i-negres anaven un segon tard en diferents situacions defensives i Sanli, amb tres triples seguits, ha donat la màxima del matx (39-27). El turc ha estat l’MVP del primer temps (15 de valoració). Tot i això al descans tot obert (40-31) amb superioritat en el rebot dels blaugrana (22-13).

El tercer quart semblava que la Penya pressionava amb dos triples increïbles de Parra (42-37) però els de Carles Duran, sense intensitat i fent 0 faltes, ha rebut un 11-0 (53-37) amb un 4/4 triples de Sanli. La Penya estava grogui i el Barça l’ha rematat amb un joc ofensiu espectacular i agafant 23 punts de renda (71-48). Al tercer quart els blaugrana han fet 29 punts. L’últim quart ha estat de pur tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)