Més bàsquet

El projecte sinèrgic liderat per Laia Palau il·lusiona

Bàsquet. Els presidents Marc Gasol i Cayetano Pérez, l’exjugadora, Pere Puig i Jesús Escosa donen el tret de sortida del Bàsquet Girona-Uni Laia Palau, la fórmula de base formatiu femení

Els dos presidents, Marc Gasol (CB Girona) i Cayetano Pérez (Uni Girona); Laia Palau i Pere Puig, que en seran els directors, i Jesús Escosa, que també en serà part tècnica activa, van presentar ahir l’il·lusionador projecte de base formatiu femení que promouen els dos clubs. La iniciativa neix amb l’objectiu de formar jugadores de manera integral, tal com està fent el Bàsquet Girona amb els equips masculins des de fa vuit temporades. Les jugadores de la nova base gaudiran d’unes eines de primer nivell per desenvolupar la seva activitat esportiva i formativa. Els nous equips femenins seran els únics del club que jugaran amb l’escut del Bàsquet Girona Uni-Laia Palau. Es promouran jornades de portes obertes perquè les jugadores puguin formar part del Bàsquet Girona.

“És una acte de presentació i està ple de gent. És una resposta social positiva. Tots tenim molta il·lusió”, va afirmar la carismàtica i exemplar Laia Palau, el gran reclam mediàtic de la nova fórmula. “Teníem molt clar que el projecte era una gran opció per als dos clubs i estem contents i agraïts d’engegar-lo”, va assenyalar Marc Gasol, mentre que Cayetano Pérez es va referir a l’apartat logístic: “Les jugadores tindran les mateixes igualtats i metodologies que tenien els nois.”

ELS PROTAGONISTES

És una acte de presentació i està ple de gent. És una resposta social positiva. Tots tenim molta il·lusió
Laia Palau
Teníem molt clar que el projecte era una gran opció per als dos clubs i estem contents i agraïts d’engegar-lo
Marc Gasol
Patrocini
Totes les nostres jugadors disposaran de les mateixes igualtats i metodologies que tenien els nois
Cayetano Pérez
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)