ACB

El Madrid, ‘sense’ entrenador

Absència. El tècnic Pablo Laso, que va tenir un infart la setmana passada i està evolucionant favorablement després de ser sotmès a un cateterisme, no viatja a Barcelona per precaució

Una de les atraccions dels clàssics és veure els duels a les banquetes entre Jasikevicius i Laso. Però aquesta vegada no podrà ser perquè l’equip blanc ha viatjat sense l’entrenador, que la setmana passada va patir un infart i està evolucionant favorablement després de ser sotmès a un cateterisme. Només cinc dies després, ja se’l va veure en l’entrenament del Madrid vestit de curt, tot i no portar la sessió. Laso no ha viatjat a Barcelona i el partit el dirigirà, igual com ho va fer en el tercer partit de les semifinals contra el Baskonia, el seu ajudant Chus Mateo i farà de segon entrenador el badaloní Paco Redondo. Inicialment, també se li va prohibir a Laso poder veure el tercer partit de semifinals per televisió per prevenció per evitar nervis. D’entrada, Pablo Laso no estarà a la banqueta en tota la sèrie, però el que sí que ha confirmat el mateix tècnic blanc és que el que li ha passat no li impedirà continuar a la banqueta blanca el curs vinent. Laso té contracte amb el club blanc i no s’havia ni plantejat fer un canvi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)