ACB

Sanli, lesionat, i Oriola recau de nou

Joc interior. Jasikevicius ha de jugar amb Davies com a únic pivot per l’esquinç al turmell del turc i la recaiguda a la zona lumbar del pivot de Tàrrega després de jugar contra el Gran Canària

Una de les claus del matx va ser en el joc interior. La baixa per lesió de Sanli, que es va fer un esquinç al turmell a les semifinals contra la Penya, es va afegir a la recaiguda del capità Pierre Oriola. El de Tàrrega va tornar a tenir problemes lumbars tot i haver reaparegut en els quarts contra el Gran Canària. Això va obligar Saras a convocar el jove del vinculat Nnaji. El nigerià, però, va jugar 17 segons i el lituà va jugar 16 minuts amb Smits de cinc.

Lesió greu de Randolph

Al segon quart es va produir un dels moments més durs del matx, quan al jugador blanc se li va torçar el genoll. Molt probablement té un trencament dels lligaments encreuats i estarà sis mesos de baixa. Ja sortia d’una lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)