ACB

Cory Higgins: “Hem de canviar-ho tot”

L’escorta del Barça Cory Higgins, que avui fa 33 anys, ha reconegut que el conjunt blaugrana haurà de “canviar-ho tot” si pretén guanyar aquest dimecres el segon partit de la final de l’ACB contra el Reial Madrid, després de perdre el primer duel de la sèrie (75-88). “Hem de canviar-ho tot. Ells no van superar en totes les formes possibles en el primer partit, físicament i mentalment. Així que hem de canviar el nostre enfocament i la nostra mentalitat, estar llestos per al segon partit”, ha assegurat el nord-americà aquest dimarts abans de l’entrenament matinal al Palau Blaugrana.

A la pregunta de si és més important la faceta mental o la física, Higgins ha respost que “ambdues”, ja que en cas contrari el Barça no tindrà “cap oportunitat” de batre el Reial Madrid.

“Sempre hi ha pressió en cada partit, això és una final. Aquest partit no és diferent al primer. Vam fallar en el primer partit i hem de recuperar-nos per al segon”, ha assegurat l’aler del quadre català.

El jugador californià ha celebrat el fet que solament 36 hores separin els dos primers partits de la sèrie: “És important descansar, però també és beneficiós que el partit sigui tan aviat, perquè volem recuperar-nos després del nostre mal partit”.

“Els fans sempre són impressionants aquí, va ser desil·lusionant que els decebéssim d’aquesta manera, perquè sempre estan a un bon nivell. Així que esperem que demà sigui molt millor per a ells i per a nosaltres”, ha resolt Higgins.

Per un altre costat, s’ha confirmat que el jugador del Real Madrid Anthony Randolph, que es va fer una lesió esgarrifosa de veure durant el primer partit, té un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerra i serà intervingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)