Lliga femenina

Núria Martínez, nova directora esportiva del Barça CBS

Bàsquet. Lliga Femenina. El Cadí la Seu renova una temporada més la letona Paula Strautmane i Acero ja disposa de 6 jugadores

Núria Martínez va decidir retirar-se de les pistes de bàsquet després d’assolir l’ascens a la Lliga Femenina amb el Barça CBS, on va arribar a mig curs procedent del Femení Sant Adrià. Havia tornat a jugar després de ser mare i ara ha decidit canviar la pista pels despatxos. Martínez serà la nova directora esportiva blaugrana, tasca que compaginarà amb la de seleccionadora espanyola del 3x3. El repte és assolir la permanència en el primer any a l’elit del Barça a Sant Feliu de Llobregat.

Al Sedis ja són sis

El club de la Seu d’Urgell ha arribat a un acord amb la letona Paula Strautmane, que continuarà vinculada a l’equip urgellenc. El nou tècnic, Jordi Acero, ja té sis jugadores: Laura Peña, Ariadna Pujol, Júlia Soler, Montse Brotons i Georgina Bahí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)