ACB

El repòquer amb contracte

Bàsquet. ACB. Marc Gasol continuarà jugant i ja està lligada la renovació de Jaume Sorolla; tenen lligam amb el Bàsquet Girona Eric Vila, Maxi Fjellerup i Josep Franch i es confia en l’equip tècnic

Després de tornar a l’ACB 14 anys després, al Bàsquet Girona se li ha girat feina, tant als despatxos com a la pista. A hores d’ara queda l’oficialitat que Marc Gasol continuarà jugant, una cosa que serà un fet aviat. El club, però, ja ha lligat la renovació de Jaume Sorolla (1997, Tortosa), que durant el curs ha tingut 17 minuts de mitjana i consideren que pot tenir 10 minuts de rotació bons. Els que també continuaran són Eric Vila (Bescanó, 1998), que ha crescut des de la polivalència del seu joc (8,4 punts i 4,2 rebots de mitjana) i és un jugador que aporta en molts aspectes, ja adaptat al joc d’aquí després del seu pas per la universitat nord-americana. Continuarà segur l’argentí Maxi Fjellerup (24 anys), que va deixar Palma per Girona i ha eclosionat. Té potencial i futur. També té contracte Josep Franch (Badalona, 1991), base amb experiència en l’ACB contrastada i que el club ha de definir si li dona el rol de segon base o quin ha de tenir. Es busca entrenador i es confia en la continuïtat de l’equip tècnic. Capítol a part és Albert Sàbat, capità i bandera gironina del club. El de Llagostera ha de parlar amb el club per veure com el veuen. Té una mà privilegiada. O continua o es planteja retirar-se. Hi ha jugadors que han demostrat talent, però que per a ACB són justos, com Jawara, pel seus problemes físics. Txemi Urtasun i Veckvagars ha fet la seva feina a la LEB però ara mateix no hi compten. S’ha de decidir amb el jove Gonçalo Delgado i , i no continuaran Sevillano, Molins ni Stürup.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)