Lliga catalana

L’Spar Girona vol recuperar el tron català a Fontajau

Bàsquet. La Lliga Catalana serà a la pista gironina amb format de final a quatre i el Bàsquet Girona buscarà el títol al Palau d’Esports de Tarragona

Les Lligues Catalanes ja estan definides i l’Spar Girona podrà recuperar el tron que va perdre el curs passat contra el Cadí La Seu en l’edició que es va fer al Nou Congost de Manresa. La final a quatre es disputarà el 30 de setembre i el 2 d’octubre. Les de Bernat Canut jugaran la segona semifinal contra el debutant Barça CBS, que dirigeix Isaac Fernández (21 h). La primera semifinal la disputarà el vigent campió, Cadí La Seu (18.45 h), contra l’equip guanyador de la Lliga Femenina Challenge que disputaran el Lima Horta i el Joventut al pavelló Castell d’en Planes de Vic el 25 de setembre (19 h).

Pel que fa a la Lliga Catalana ACB, el Bàsquet Girona s’enfrontarà al Barça en la segona semifinal (21 h) del dimarts 20 de setembre en una competició que es farà íntegrament al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona. Abans jugaran la primera semifinal la Penya i el Baxi Manresa. La final ACBC està prevista per al dimecres 21 de setembre (21 h) i no hi haurà partit pel tercer lloc.

A la Lliga Femenina 2, que enguany tindrà rècord de participants amb 10 clubs catalans, el GEiEG ha quedat enquadrat en el grup 3 juntament amb la Unió Esportiva Mataró, el Cerdanyola i el Segle XXI. Les gironines disputaran una lligueta totes contra totes els caps de setmana del 3-4, 10-11 i 17-18 de setembre. Els dos primers classificats del grup del GEiEG i els dos primers del grup 1 i 2, on hi ha tres equips, disputaran una final a quatre a Vic els dies 24 i 25 de setembre.

Finalment, en categoria EBA, on hi ha un total de 20 equips dividits en 5 grups amb quatre equips cada un, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, el Bàsquet Girona B i el Quart Germans Cruz estaran amb el Vic en el grup 2. Disputaran una lligueta (els caps de setmana del 3-4, 10-11 i 17-18 de setembre). Els primers classificats dels cinc grups i els tres millors segons passaran a una final a vuit el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, encara sense seu definida.

Patrocini

El Bàsquet Girona ja té tres amistosos

El Bàsquet Girona serà dels equips més matiners a l’hora de començar la pretemporada. De fet, el primer amistós el jugarà contra el Baxi Manresa a Sant Julià de Vilatorta el 26 d’agost (20 h). Després tindrà dos amistosos més contra el Joventut. El primer, encara amb horari per definir, serà a Olot el dissabte 3 de setembre, i es tornarà a enfrontar a la Penya el 14 de setembre en un partit que es disputarà a l’Hospitalet de Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)