Lliga femenina

Núria Martínez: “L’objectiu més realista del Barça CBS és la permanència”

La directora tècnica del Barça CBS, Núria Martínez, ha afirmat que “l’objectiu més realista” del quadre blaugrana en la seva temporada de retorn a la màxima categoria del bàsquet femení estatal serà “la permanència”.

“Tant de bo els objectius siguessin més alts, però actualment la meta més realista és la permanència: intentar estabilitzar el projecte perquè aquest any sigui l’inici que permeti crear noves coses en el futur”, reconeix Martínez en declaracions als mitjans de comunicació del club català.

Amb aquest repte en ment, la directora tècnica treballa en la confecció d’una plantilla que conjugui experiència i joventut: “Serà un equip que busqui l’equilibri entre les jugadores que van fer ascendir aquest projecte amb altres de més experimentades, que et puguin donar maduresa en una categoria tan exigent”.

“El fitxatge d’Anna Cruz ens aportarà molta experiència i qualitat. És molt intel·ligent. Quan faltin punts, els anotarà. I quan falti direcció, l’assumirà. És el combo per a un equip que acaba de pujar. Ens aportarà aquesta estabilitat i maduresa que necessitem per guiar al grup”, va valorar.

Martínez, que al juny va donar el salt als despatxos després d’haver tornat al Barça CBS com a jugadora al febrer, encara aquest nou “repte” professional amb “molta professionalitat i serietat”, però “sobretot, il·lusió”.

“Suposo que l’experiència que he obtingut tot aquests anys farà que tingui una mica més de facilitat per connectar amb les jugadores i entendre què necessita l’equip per estabilitzar-se en primera divisió. He viscut diferents cultures, idees de joc, i conec moltes jugadores. Aquesta és la meva fortalesa”, va resoldre la directora tècnica de l’entitat blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)