ACB

El Joventut fitxa la jove promesa estoniana Kasper Suurorg

És un base de 20 anys i 1,98 m, i que jugarà com a vinculat amb el CB Prat

El Joventut de Badalona ha arribat a un acord amb el jugador Kasper Suurorg per a les properes quatre temporades i formarà part de la plantilla del CB Prat com a vinculat. Suurorg (27/05/2002) és un base d’1,98 m amb molt potencial, que pot jugar a la posició d’escorta, i destaca a nivell anotador, amb una gran visió de joc i amb molta capacitat per evolucionar físicament. Nascut a Harjumaa i format a la seva Estònia natal, la temporada passada va fer un pas més a la seva carrera i va fitxar pel St. Francis Brooklyn Terriers, de la NCAA, tot i que no va disposar de gaires minuts. Aquest estiu ha format part de la selecció d’Estònia en l’Europeu sub20 divisió B amb una gran actuació; una mitjana de 12,1 punts, 4,9 rebots i 3,6 assistències per partit, i essent escollit en el quintet ideal de la competició. En l’àmbit internacional també va disputar l’europeu amb la seva selecció en categoria sub16 i sub18 l’estiu del 2018 i 2019, respectivament.

Després de la seva aventura americana, Suurorg s’havia compromès inicialment amb el CB Morón. Per aquest motiu, la Penya ha agraït al club andalús totes les facilitats perquè el jugador pugui complir la il·lusió de vestir la samarreta verd-i-negra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)