WNBA

Les Aces accedeixen a la final: adeu a Sue Bird

Derrota de les Chicago Sky de Rebekah Gardner per 104-80 a Connecticut en l’altra semifinal, que va al cinquè partit

El 92-97 de Las Vegas Aces a la pista de les Seattle Storm classifica la franquícia de Chelsea Gray –la millor del partit amb 31 punts, 6 rebots i 10 assistències– per a la final de la WNBA i suposa l’adeu de Sue Bird (1980), doble campiona de la NCAA, amb 4 anelles i 5 ors en els Jocs Olímpics i 5 Eurolligues –amb el Dinamo i l’Spartak de Moscou i el Iekaterinburg– en el seu palmarès. Breanna Stewart (42 punts) i Jewell Lloyd (29) no van evitar la derrota de les Storm.

Les Aces, el millor de la fase regular, tanquen la sèrie 3-1 amb tres triomfs seguits. L’altra semifinal es resoldrà al cinquè partit després de la victòria de les Connecticut Sun sobre les Chicago Sky de Rebekah Gardner per 104-80. Dewanna Bonner (19 punts, 6 rebots i 4 assistències) i Cortney Williams (19, 4 i 3), les culpables que les vigents campiones encara no tinguin el bitllet per a la final, que han de resoldre a casa la nit de dijous a divendres.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)