ACB

Dins els terminis establerts

Bàsquet. ACB. Mirotic continua la recuperació del tendó d’Aquil·les, on cada mes li injecten factors de creixement, i el seu retorn està previst per al desembre, quan es podria rescindir el contracte de Tobey

El 21 de juliol van saltar les alarmes quan es saber que Mirotic, que al mes de febrer farà 32 anys, havia tingut molèsties al tendó d’Aquil·les. Les primeres informacions que arribaven des de Sèrbia parlaven de possible trencament, però després ell mateix i el club van deixar clar que no era així. El temps estimat de recuperació es va fixar en quatre mesos. Les fotografies que van aparèixer del montenegrí en la pretemporada del Barça van fer pensar, equivocadament, que potser la seva recuperació anava més de pressa, però la realitat és que continua al ritme previst. Mirotic va un cop al mes a Vitòria, on se li injecten factors de creixement perquè la recuperació sigui més ràpida. El jugador va estar 24 minuts de mitjana a l’Eurolliga, on va fer 14 punts, 5,2 rebots i 16,9 de valoració per partit. El problema de Mirotic i el tendó d’Aquil·les no és d’aquest estiu sinó sobretot de les finals ACB del curs passat, en què ja es va ressentir i va tenir molèsties.

El fitxatge de Tobey

El Barça va actuar ràpidament per intentar poder estar aquests tres primers mesos de competició sense Mirotic, tenint en compte que no només no podria començar la temporada sinó que es perdria el primer tram de la lliga i de l’Eurolliga. Això va fer que el Barça fitxés Tobey, l’internacional eslovè. Tot i que va signar per un any, el club blaugrana va posar una clàusula de rescissió a finals de desembre perquè en el cas que Mirotic estigués en plenes condicions no faria falta la seva continuïtat. De moment el jugador blaugrana està fent un pla físic però sense impacte. Per tant, pot estar al gimnàs tant com vulgui però no a la pista amb la resta de companys. Mirotic té contracte encara fins al 2025.

Okeke, oficial

D’altra banda, també en l’actualitat del bàsquet de casa nostra, la Penya va fer oficial el fitxatge de l’italià Okeke (19 anys i 2,13 m), que jugarà cedit pel Milà al Prat Joventut.

EL CONTRACTE

2025
any
en què acaba Mirotic el seu lligam amb el barça. Té 31 anys.

El Barça supera l’Andorra (87-80)

El Barça va superar ahir el Morabanc Andorra (87-80) en el primer test de pretemporada que es va disputar al Palau a porta tancada. Els andorrans, que enguany jugaran a la LEB Or, van anar sempre a remolc i van arribar a perdre de 20 punts de diferència en arribar al descans (53-32). Jasikevicius va fer moltes rotacions amb molts jugadors del planter. Els màxims anotadors van ser Kuric (15 punts), Paulí (15) i Higgins (14). També van jugar Oscar da Silva (8), Sergi Martínez (6), Abrines (9), James Nnaji (7), Michael Caicedo (5), Rafa Villar (0) i els joves Martín Iglesias, Pol Saló i Kasparas Jakucionis. També va jugar Anzejs Pasecniks (8), que està reforçant els entrenaments davant la baixa dels internacionals. El pròxim partit del Barça serà també a porta tancada al Palau contra el Partizan dimarts vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)