FIBA Champions

El Baxi tomba un Llemotges que falla el triple per forçar la pròrroga (73-76)

Dos tirs lliures de Bortolani a 9,3 segons pel final han estat decisius per assegurar el triomf

El Baxi Manresa ha debutat amb victòria a la FIBA Champions League a la pista del Llemotges (73-76). Dos tirs lliures de Bortolani a 9,3 segons pel final han estat claus i en l’últim atac els francesos han fallat el triple per forçar la pròrroga. El Baxi ha guanyat tot i perdre fins a 18 pilotes.

Els manresans han començat dominant (2-7) amb Dani Pérez com a gran referent però abans del final del primer quart els francesos han reaccionat per posar-se per davant (16-13) després d’un triple de Govens. Les pèrdues de pilota dels de Pedro Martínez i el desencert ha permès el Llemotges agafar la màxima del partit (26-18) i el Baxi ha demanat un temps mort (36-29). Els manresans han equilibrat el matx abans del descans (38-25). Al tercer període el Baxi ha estat irregular. Primer 5 punts seguits de Tyson Pérez han donat aire (del 48-41 al 48-46) i després amb 54-47 els de Pedro Martínez han estat capaços de tornar dins el matx (54-54 amb un triple de Brancou). En aquesta fase ha aparegut Bortolani per donar un màxim avantatge al Baxi (55-62) amb un parcial de sortida de darrer període d’1-11. Però els francesos han tornat a igualar el matx per entrar en un final d’infart. A 30 segons pel final amb 70-71 Tyson Pérez ha fet un triple que semblava definitiu (70-74) però Lang ha anotat un altre triple ràpid (73-74). Bortolani ha anotat dos tirs lliures (73-76) a 9,3 segons pel final. I en l’últim atac el nord-americà Govens s’ha jugat el triple per forçar la pròrroga però ha errat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)