Lliga femenina

El Cadí la Seu topa amb el mur defensiu de l’Hozono Global Jairis (51-64)

Després d’una primera meitat equilibrada (24-26), el conjunt de Jordi Acero ha naufragat en la segona part

El Cadí la Seu s’ha vist sorprès per l’Hozono Global Jairis, que ha tingut una estrena triomfal i històrica (51-64) en el seu primer partit a la Lliga Femenina. L’equip alturgellenc, que afronta la seva vintena temporada a la màxima categoria, ha topat amb la intensa defensa del rival i ha naufragat en atac en la segona meitat.

El primer quart ha estat marcat per les imprecisions. Els triples de Laura Peña i les transicions ràpides de Júlia Soler han donat un primer impuls al conjunt local (11-7), però el talent de Claudia Contell ha segellat les taules en els primers 10 minuts de joc (11-11). L’equilibri s’ha mantingut en el segon quart, amb baixa anotació i les defenses imposant-se al joc d’atac. La belga Elise Ramette, acabada d’aterrar del mundial, ha disposat dels primers minuts en el conjunt alturgellenc. Tamara Seda ha marcat territori dins la zona (11 punts al descans) i ha permès que l’equip murcià arribés a la mitja part amb dos punts de renda (24-26).

Després de la represa, l’Hozono Global Jairis ha afegit al seu bon balanç defensiu, l’encert en atac de la mà de l’experimentada Marina Lizarazu i ha fet una primera estrebada en el marcador amb un parcial de 0-10 (32-40). Després d’un temps mort de Jordi Acero, Bahí ha tallat momentàniament la ratxa rival. Ha estat un miratge perquè un altre parcial de 0-9, amb grans accions de Bettencourt, han deixat el duel molt encarrilat per al conjunt d’Alcantarilla amb vista al quart definitiu (34-48). Sense idees, el Cadí no ha tingut capacitat de reacció, ha arribat a perdre per 19 punts de diferència (41-60), tot i que en el tram final ha pogut maquillar el resultat (51-64).