Eurolliga

El Barça és a punt de perdre en un final increïble (75-73)

Satoransky (21 de valoració) ha estat l’MVP dominant a plaer i recuperant bones sensacions

El Barça s’ha pres la revenja de la final de la Supercopa ACB i ha superat el Madrid en el segon clàssic de la temporada disputat al Palau Blaugrana corresponent a la segona jornada de l’Eurolliga (75-73). Tot i dominar a plaer fins de 18 punts de renda un final surrealista ha fet que el Madrid tingués el tir guanyador però Llull ha fallat el triple definitiu al darrer segon.

El Barça ha apostat per jugar en el pal baix amb pilotes a Satoransky que ha desequilibrat constantment a Sergio Rodríguez anotant 7 punts seguits i assistint els seus companys (16-6). A més, Kalinic i Laprovittola s’han sumat a la causa per fer que els blaugrana dominessin amb autoritat amb un 3/3 en tirs de dos i 3/4 triples al primer quart. Amb 28-21 Jasikevicius ha donat descans a Vesely i ha donat entrada al jove Nnaji que no ha tingut massa protagonisme perquè s’ha lesionat en fer-se un esquinç al turmell dret. Tot i que els blancs s’han acostat (28-25) 8 punts seguits de Vesely i el lideratge d’un Satoransky imparable (9 punts al descans) ha permès arribar a la fi dels primers 20 minuts amb avantatge de 10 punts (40-30) després d’un triple al darrer segon d’Hezonja. La màxima havien estat 13 punts després d’una cistella de Sanli (40-27).

Al tercer quart els blaugrana han neutralitzat els blancs que s’han dedicat a fer accions individuals. Tot al contrari que el Barça que amb un Vesely dominador dins la pintura i un Laprovittola sublim ha ampliat la màxima del matx després d’un triple (57-43). Els blancs estaven tocats i el Barça ho ha aprofitat per agafar 18 punts de renda (61-43). Curiosament ha estat Cornelie qui, amb cinc punts seguits, ha liderat el Madrid per reduir la renda amb un 0-9 (61-52). Al darrer període ha arrencat amb la resposta immediata del Barça amb Satoransky dominant i Tobey castigant des del triple per fer un 8-0 (69-52). L’últim cartux blanc han estat dos triples seguits de Cornelie i de Causeur per posar emoció (69-58). Semblava sentenciat però els blancs, que mai llancen la tovallola, han anat retallant fins a situar-se a només dos punts (75-73) a 15 segons pel final. Els blaugrana han perdut la pilota i el Madrid ha disposat de la pilota per guanyar però Llull ha errat el triple.

D’altra banda, Sergi Martínez ha estat intervingut del tendó rotulià del genoll esquerre i estarà uns quatre mesos de baixa. L’operació l’ha dut a terme el metge Hakan Alfredson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)