Eurocopa

El Cadí La Seu suma un triomf decisiu per passar ronda (54-63)

Tunstull, amb 12 punts i 6/7 tirs de dos, tanca el partit a 1:30 pel final (52-60)

El Cadí La Seu ha fet un pas de gegant per superar la primera fase després de guanyar un rival directe en la lluita per la primera posició. Les alturgellenques han superat el Castors Braine belga, que portava el mateix balanç que les catalanes (54-63). Ramette, que tornava allà on havia jugat els últims anys, ha estat clau sobretot en defensa mentre Koenen, amb dos triples decisius, ha decantat la balança per les de Jordi Acero.

El Cadí La Seu ha dominat tot el partit en el marcador des del salt inicial (4-10) i mantenint l’avantatge fins al descans (27-35). Tot i arribar a agafar 10 punts de màxima diferència (29-39) un parcial de 8-0 ha posat emoció (37-39) amb Sarr (12 punts) i Lelik (8) com a principals perills. Però en aquesta fase de màxima igualtat dos triples seguits de Koenen han estat determinant per retornar la calma (48-53). En un final de màxima emoció i amb 52-55 al marcador Raventós ha aparegut per anotar el triple definitiu. Bahí s’ha sumat a la festa amb un altre triple que ha fet que el Cadí La Seu torni, a banda del triomf, amb 9 punts de bàsquet-average.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)