Eurolliga

El Barça trenca la imbatibilitat del Maccabi a Tel Aviv (79-86)

Els israelians havien guanyat els quatre partits que havien disputat fins avui

El Barça ha trencat la imbatibilitat del Maccabi a Tel Aviv sent consistent en el tram final i amb 13 triples anotats (79-86). Laprovittola, amb 19 punts i 6 triples, ha liderat l’equip mentre Higgins (15) ha aparegut en el darrer quart. També bon partit d’Abrines (13) i d’un Satoransky molt complet (9 punts, 6 rebots i 6 assistències). El base de la selecció espanyola Brown (13 punts) i Baldwin (16) han desaparegut a la segona part.

Els primers minuts han estat marcats per l’encert en el triple dels blaugrana (5/8) amb protagonisme per Laprovittola amb tres cistelles seguides de l’argentí des de 6,75 metres (15-20). L’entrada en escena de Baldwin (7 punts) i dos triples de Di Bartolomeo han fet que els israelians empatessin (23-23). La igualtat s’ha mantingut fins al darrer tir de la primera part amb triple de Colson (43-40).

Al tercer quart el Maccabi Tel Aviv ha agafat el seu màxim avantatge després d’un tir lliure fruit d’una tècnica a Jasikevicius (50-44). Però Laprovittola ha tornat a aparèixer per empatar amb el seu cinquè i sisè triple (50-50). Els blaugrana han continuat en ratxa per consolidar un 0-10 amb dos cistelles de Tobey i Vesely (50-54). El matx ha entrat en una fase de tensió, energia i intensitat i un triple de Baldwin ha capgirat el matx (57-56). Però de nou el Barça ha reaccionat i un triple d’Abrines ha liderat un 0-6 (57-62). Tot i entrar al darrer quart 61-62 ha aparegut Higgins per liderar els blaugrana (62-67). A ell se li ha sumat Tobey per anotar un triple i el mateix Higgins fer-ne un altre que han trencat el matx (62-73) tot i el canvi a defensa zonal dels israelians.